Bemutatkozás

 

26 évvel ezelőtt olyan szakmára tettem fel az életem, amelyről már akkor tudtam, hogy folyton tartogat majd számomra érdekes és izgalmas kihívásokat: hogyan lehet az örökké változatlant mindig megújulva képekben kifejezni? Hogyan lehet az érzelmeket, hangulatokat a fény segítségével szavak nélkül visszaadni? Ebben az izgalmas játékban egyszerre jelenik meg a múlt és a jövő, hiszen:

„Mindenkinek megvan az időgépe. Ami visszafelé visz, az az emlék, ami előre, az az álom.”

Választott hivatásommal én is egy időgépen utazom: fényképeim az élet egy-egy pillanatát, állomását rögzítő emlékek, ugyanakkor magukban hordozzák a jövő ígéretét is. Mindenkit várok, hívok, akinek fontos a tapasztalat és a megbízhatóság mellett a professzionális minőség s a korszerűség is. S mit ajánlok még ezek mellett?

„A hétköznapi életben sötétnek látjuk a világosat, zavarosnak a tisztát, színtelennek a szivárványt. Ha mindennapi életedben felülemelkedsz, megpillanthatod a fényt, a tisztaságot, a színeket - rajtuk keresztül önmagadat. Ha magadban mindezeket megtaláltad, felfedezed őket az emberekben is.” (Tatiosz)

Közel három évtizedes pályám bizonyíték arra, hogy én már meglátom minden arcban, minden esküvői párban, minden megismételhetetlen pillanatban a fényt, a tisztaságot, a színeket, s ezt tudom megmutatni másoknak…

 

Kállay Tamás

Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies